Početna Registrujte se Korpa Naruči Prijava
Brendovi
 
Korpa
0 proizvoda
 
Preporučujemo
 

Znakovi na vodi
Cena: 714,00din

Znakovi na vodi
Klikni za veću sliku
Dostupnost: Na lageru In Stock!
Model: Znakovi na vodi
Prosečna ocena: Nije ocenjeno
Cena: 714,00din

Nakon velike ekspanzije mušičarskog ribolova na prostorima Balkana i očigledne potrebe za izdanjem koje će na jednom mestu, argumentovano i sažeto, obraditi većinu ribolovačkih situacija sa stanovišta popularne entomologije, vezivanja i korišćenja imitacija, pred Vama je knjiga¨Znakovi na vodi¨.

Autorski tandem, prof.dr Goran Grubić i Aleksandar Panić po prvi put Vas na potpuno nov i jedinstven način uvode u svet insekata, objašnjenja njihovog života i ponašanja potočne pastrmke, vezivanja imitacija i njihovog korišćenja. Sa preko 200 originalnih fotografija insekata, imitacija, koraka u njihovom vezivanju i najlepših salmonidnih terena centralnog Balkana ovo je do sada najreprezentativniji način obraćanja domaćoj mušičarskoj publici.

Svih 120 strana knjige radjeno je u punom koloru, na najkvalitetnijem papiru, sa tvrdim povezom. Luksuzna oprema i sadžaj ovog izdanja učiniće da ¨Znakovi na vodi¨ postanu Vaše omiljeno mušičarsko štivo i trajna vrednost Vaše ribolovačke biblioteke. Na entomološkim stranama fly&trout sajta dat je kratak pregled osnovne sadržine knjige.

Napiši preporuku
Vaše ime:


Vaša ocena: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena: Loše            Dobro

Unesite kod u polje ispod:

Znakovi na vodi
Klikni za veću sliku
Tags: books, knjige,